Onze metaaldraaierij

Door het onderhoud dat onze technische dienst verricht kunnen wij ons machinepark altijd in topconditie houden.

Metaal verspanen

Verspanen is een verzamelnaam voor het bewerken van materialen waarbij door het verwijderen van materiaal de gewenste vorm wordt verkregen. Verspanen is vakmanschap. Er zijn talloze factoren om rekening mee te houden. Het is maatwerk en vraagt om de juiste aanpak, ervaring en de juiste apparatuur.

Metaal verspanen in de metaalbewerkingsindustrie is precisiewerk waarbij er tot op de millimeter nauwkeurig gewerkt moet worden. Daarom werken wij met CNC-machines. Deze worden door computers aangestuurd. Dit zorgt voor nauwkeurigheid en maakt het mogelijk om hetzelfde product in grote oplages te produceren.
VCN Operator
2018 2 2

Metaal draaien

Het draaien van metaal is een verspaningstechniek. Hierbij wordt metaal op een CNC-machine rondgedraaid en daarmee worden snijbewegingen gemaakt. Op die manier kunnen er allerlei vormen worden gecreëerd.
Niet alleen metaal kan op deze manier worden bewerkt. Wij bewerken ook:

  • Staal
  • RVS
  • Aluminium
  • Messing
  • Koper
  • Brons

Het proces van verspanen

Het proces van de verspaningsvraag tot het versturen van het eindproduct bestaat bij ons uit zeven stappen.

Het machinepark

Ons machinepark bestaat uit de meest nauwkeurige en kwalitatieve hoogwaardige kort- en langdraai CNC-machines in de branche.

Metaal draaien: Branches

In de metaaldraaierij produceren wij de meest uiteenlopende producten met verschillende gebruikstoepassingen voor allerlei branches.

Kwaliteit

We zijn ISO9001 gecertificeerd, werken volgens de normen van ISO14001 en hechten veel waarde aan MVO.