PROCES VCN MASS TURNING

Aanvraag

Heeft u eenvoudige of juist complexe en zeer nauwkeurige onderdelen nodig, dan bent u bij VCN mass turning aan het juiste adres. We bespreken met u de specificaties en levertijden. Daarna gaat onze werkvoorbereiding aan de slag met uw tekeningen en specificaties.

Meer info

Productie

In onze geconditioneerde productiehal hebben we de beschikking over twee productielijnen, met computergestuurde machines die 24 uur per dag worden ingezet. Dankzij de combinatie van vakmanschap, geavanceerde machines en gedegen onderhoud door onze eigen technische dienst kunnen we een perfect eindproduct maken van staal, roestvaststaal, aluminium of messing, in elke verspaanbare legering.

Meer info

Reiniging

Na het produceren worden de producten gereinigd en ontvet door onze gerobotiseerde wasstraat. Deze bestaat uit twee identieke reinigingsmachines. De snijolie die door het reinigen van de producten wordt verwijderd, wordt hergebruikt.

Meer info

Nabehandeling

Als uw product verdere nabehandeling vergt, kunnen wij ook dat verzorgen. Diverse nabehandelingen, zoals graveren, verzorgen we binnen onze eigen organisatie. Daarnaast werken we samen met geselecteerde partners.

Meer info

Controle

Samen met u bepalen wij de specificaties en eisen waaraan het product moeten doen. Nauwkeurige controles tijdens de productie dragen zorg voor een goed product. Zo controleren operators al tijdens het productieproces of de producten aan die eisen voldoen. Na het reinigen vindt altijd een strenge keuring plaats door onze kwaliteitsmedewerkers.

Meer info

Assemblage

Indien gewenst kunnen wij ook de (voor)assemblage van uw producten verzorgen. Denkt u hierbij aan het monteren van diverse delen tot een eindproduct of het samenstellen van diverse (draai)delen tot één set.

Meer info

Logistiek

De afdeling logistiek is verantwoordelijk voor zowel de aanvoer van grondstoffen als voor het verpakken, opslaan en uitleveren van het product. Ook het transport van uw producten regelen we zelf.

Meer info