OPLEIDING

Wij vinden hoge kwaliteit van onze producten en de dienstverlening heel belangrijk bij VCN. Door ervoor te zorgen dat alle medewerkers op het juiste niveau functioneren, bieden wij opleidingen tijdens het inwerktraject tot operator, programmeur of bijvoorbeeld machine-insteller, bieden we doorgroeimogelijkheden en zijn we een erkend leerbedrijf.

TECHNISCHE ERVARING

Om bij ons metaalbewerkingsbedrijf aan de slag te gaan is het hebben van technische en elektrotechnische kennis de basis. De specifieke kennis die je nodig hebt om bijvoorbeeld de CNC-draaimachines te onderhouden of om de machines in te stellen, leer je bij ons tijdens een uitgebreid inwerktraject met interne opleiding.

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Wij vinden het belangrijk om goed werkgeverschap te tonen. Daarom willen we onze medewerkers blijven uitdagen om het beste uit zichzelf te halen door de mogelijkheid te bieden om door te groeien binnen het bedrijf.

ERKEND LEERBEDRIJF

Wij zijn een SBB Erkend Leerbedrijf met ervaren praktijkopleiders op het gebied van CNC-draaiwerk als onderdeel van metaalbewerking. Stage is voor ons een leuke en effectieve manier om leergierige en gemotiveerde medewerkers in huis te halen. Veel studenten blijven na hun stage bij ons werken.